Home 9 Innovaties 9 DELTA-U/-T/-O

Ontdek het DELTA-U/-T/-O gamma van zelfdragende goten. Slimme, multifunctionele goten bruikbaar voor zowel afwatering als voor nutsvoorzieningen. Alle goten respecteren de geldende normen zonder impact op de prijs.

De Bonte Group houdt een grote stock aan en produceert de DELTA-U/-T/-O goten regionaal. Zo verzekeren we een snelle beschikbaarheid én duurzame plaatsing.

Waarom kiezen voor het DELTA-U/-T/-O gamma?

Kwaliteit en degelijkheid
Alle goten zijn van het zelfdragende type “I” volgens norm EN-1433 en dit voor alle belastingklassen A15 tot F900. Hierdoor zijn ze robuust en degelijk en dienen ze niet zijdelings versterkt te worden bij plaatsing.

Veiligheid
Fietsveiligheid stond centraal bij het ontwerp. De goten zijn dan ook probleemloos te dwarsen. Het is bovendien mogelijk om de randen te beschermen met stevig verankerde galva beschermingsprofielen. Alle goten kunnen veilig en vlot geplaatst worden via CE-gekeurde hijsvoorzieningen.

Slim ontwerp
De vorm van onze goten is geoptimaliseerd om zo efficiënt mogelijk met het materiaal om te gaan. De elementen zijn slim ontworpen om beton uit te sparen, zonder impact op de duurzaamheid. Het DELTA-O gamma beschikt bovendien over een ingestorte dichting die ter plaatse geen kitwerk meer vereist.

Compleet gamma
De Bonte Group biedt een volledig gamma aan goten, aangevuld met modulaire projectoplossingen. Zo produceren wij ook deksels voor elke mogelijke toepassing, geoptimaliseerd dankzij een veelzijdigheid aan gebruikte materialen: beton, gietijzer, staal, hout en kunststof.

Voordelige prijzetting

Onze goten zijn constant in productie. Hierdoor kunnen we het gamma steeds aan de beste prijs aanbieden.

Basisgamma uit voorraad

Voorraadhoeveelheden worden constant opgevolgd waardoor een uitgebreid basisgamma uit voorraad beschikbaar is. Dankzij een sterke distributie, via verdelers, zijn deze goten ook in Nederland en Noord-Frankrijk beschikbaar.

Met dit DELTA-U/-T/-O gamma maak je het verschil !

Je vindt de producten van het DELTA-U/-T/-O gamma hier. 

Veelgestelde vragen