Jobs

 

Hieronder vindt u onze openstaande vacatures

Home 9 Jobs

Jobs

Waasmunster

JUNIOR ASSISTANT OPERATIONS MANAGER

Ben je net afgestudeerd in een algemene bedrijfsgerichte opleiding? Zin in een eerste uitdaging? Of heb je net een eerste ervaring op zak? Zin om bij ons een ondersteunende rol in productiemanagement te vervullen? Wij helpen je groeien!
lees meer
Laakdal

ONDERHOUDS-/ STORINGSTECHNIEKER

Ben jij een krak in techniek? Zie jij jezelf flexibele uren werken? Ben jij communicatief sterk en stressbestendig? Dan willen wij jou in ons team! Solliciteer hier!
lees meer
Floriffoux

JUNIOR ELECTROMECHANICAL ENGINEER

Heb je een passie voor elektromechanica? Is installatiemanagement jouw specialiteit? Heb je de vaardigheid om meerdere projecten tegelijk te beheren? Aarzel dan niet en solliciteer nu!
lees meer
Floriffoux

COMMERCIAL & LOGISTICS BILINGUAL EMPLOYEE - CONSTRUCTION - NAMUR

Spreek je vlot Nederlands en Frans ? Ben je zowel een commercieel talent als een administratieve duizendpoot? Hebben druk en eisen van klanten weinig of geen impact op jou? Solliciteer dan nu!
lees meer
Laakdal

SENIOR TECHNICAL DESIGNER MOULDS & MACHINERY

Zit engineering in je bloed? Ben je een specialist op vlak van Inventor? Werk je graag gestructureerd en denk je in oplossingen? Solliciteer hier!
lees meer
Waasmunster

KLUSJESMAN MET TECHNISCHE ACHTERGROND

Zit techniek in je vingers? Ben je fan van automatisatie en verbeteringsprocessen? Zin om ons dynamisch te versterken? Solliciteer hier!
lees meer
Waasmunster

BEKISTER

Ben jij een ervaren bekister/schrijnwerker, die zonder problemen een technisch plan kan lezen? Zijn bekistingssystemen niet onbekend voor jou? Werk jij nauwkeurig en efficiënt en vind je kwaliteit belangrijk? Dan zijn wij naar jou op zoek! Solliciteer hier!
lees meer