Home 9 Innovaties 9 BPMN

‘Bétons préparés et manufactures du Namurois’

Gelegen in het hart van Wallonië en met een uitstekende reputatie in infrastructuuroplossingen voor spoorwegen, waterwegen en wegenbouw, is BPMN al geruime tijd een bekende naam. Het bedrijf staat bekend om zijn sterke voorraad aan prefab betonproducten en een hoge mate van responsiviteit naar alle klanten toe.

Sinds 2017 maakt BPMN met zijn site te Namen (Floriffoux) deel uit van De Bonte Group. Na een korte studieronde, verbeteren we als team al 5 jaren intensief het wederzijds productgamma. Samen bieden we jullie vandaag de dag innovatieve en slimme oplossingen voor de aanleg van infrastructuur.  Van riolering over wegenis tot spoorinfrastructuur.

De synergie tussen de twee bedrijven heeft geleid tot een verregaande integratie binnen onze INFRA-divisie. Onze standaardproducten worden nu geproduceerd in Namen (Floriffoux), terwijl onze projecten en op maat gemaakte oplossingen worden gerealiseerd in Laakdal en Waasmunster.

Vanaf januari 2024 gaat BPMN als bedrijf volledig op in De Bonte Group.

Deze integratie brengt voordelen met zich mee voor u als klant. Vanuit de 3 INFRA sites, spelen we telkens de beste troeven voor u uit en zetten we in op onze kernwaarden:

Meer productgroepen, meer functionele oplossingen
Dankzij de focus op standaardproducten in Namen (Floriffoux) hebben we nu meer ruimte voor diverse productgroepen, zoals veiligheidsstootbanden, afvoergoten en kokers. Hierdoor hebt u meer keuzemogelijkheden om oplossingen uit te werken.

Meer voorraden, hogere reactiviteit
Door de standaard producten te produceren op de site te Namen kunnen productgroepen zoals veiligheidsstootbanden, afvoergoten en kokers ruim op voorraad worden gehouden. Het biedt u als klant meer flexibiliteit voor het snel implementeren van oplossingen op uw projectlocaties.

Meer capaciteit voor op maat gemaakte producten en innovatie
Tegelijk betekent het groeperen van standaard producten te Namen, ook meer ruimte op de sites te Laakdal en Waasmunster. Daar kunnen we grotere projecten aan, die langere voorbereiding, meer aanpassingen aan mallen, interacties met werven en begeleidende bureaus vereisen en zo grotere doorlooptijden vragen.

Optimale geografische spreiding
Door een betere geografische spreiding hebben we toegang tot meer grondstoffen, zijn we dichter bij jullie en krijgen we veel meer verschillende inzichten in infrastructuur. Hierdoor kunnen we een breder scala aan duurzame oplossingen ontwikkelen voor verschillende infrastructuuruitdagingen.

Uniforme, maar regionale communicatie, maximale inzet van expertise
We zijn voor jullie nu duidelijk aanspreekbaar met heel ons productgamma in zowel Wallonië als Vlaanderen, dit onder één vlag om zo verwarring te vermijden. Door het verminderen van het aantal kanalen komt er meer energie vrij om jullie gericht en beter te bedienen. We nodigen u uit om verrast te worden door onze oplossingen en om samen met ons de weg naar duurzamere infrastructuur te bewandelen.

Veelgestelde vragen

• Welk is het officieel adres voor bestellingen ?

Betonfabriek De Bonte & Van Hecke NV
Sint-Annastraat 55
B-9250 WAASMUNSTER (België)
BTW BE0449.861.551
IBAN BE90 4440 6190 0132
BIC : KREDBEBB

• Via welk mailadres contact opnemen ?

info@debontegroup.com

BPMN Nieuws

🆕 Nieuw tijdperk bij BPMN - Fusie met De Bonte Group!

We zijn verheugd om onze klanten & relaties te informeren dat het Waalse BPMN bedrijf en De Bonte Group samensmelten om u innovatieve oplossingen te bieden, van rioleringssystemen tot wegeninfrastructuur. Vanaf januari 2024 verlopen al de interacties van/voor BPMN via De Bonte Group, waardoor offertes, bestellingen en communicatie worden vereenvoudigd. Waarom deze fusie? ✔️ Een enkel contactpunt voor meer duidelijkheid. ✔️ Het bundelen van onze krachten op 3 locaties voor een optimaal aanbod. ✔️ Gecentraliseerde communicatie voor meer efficiëntie. Welke voordelen heeft dit voor u? ➕ Geen directe impact op uw huidige diensten. ➕ Toegewijde ondersteuning via onze experts in Namur (site Floriffoux). Blijf op de hoogte via www.debontegroup.com voor de laatste updates.
lees meer

Meer weten?

Neem contact op met één van onze experten