Home 9 Nieuws

Laatste nieuws

Overname door Sateba officieel afgerond

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de overname van onze productieafdelingen voor klassieke cementbetonnen dwarsliggers door de Franse multinational Sateba Group vandaag definitief is afgerond. Deze belangrijke mijlpaal volgt op de eerdere aankondiging van onze overeenkomst met Sateba, die de Belgische productieafdelingen in Laakdal en Baudour, evenals onze 2 Franse productiesites van LIB Ferroviaire omvat.

Deze transactie maakt deel uit van onze strategische heroriëntatie op onze kernactiviteiten en innovatieve oplossingen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Sateba de productie van betonnen dwarsliggers met dezelfde toewijding aan kwaliteit en expertise zal voortzetten die u van ons gewend bent.

We willen van deze gelegenheid gebruikmaken om onze werknemers, klanten en relaties te bedanken voor de voortdurende steun en partnerschap met De Bonte Group. Hun tevredenheid blijft onze hoogste prioriteit, en we staan klaar om eventuele vragen of zorgen die er zijn te beantwoorden.

Voor meer informatie of als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via uw rechtstreekse contactpersoon of via het algemeen e-mailadres info@debontegroup.com.

Meer info? Lees hier het eerder verschenen nieuwsbericht.

Meer nieuws

'Verbondenheid met de Natuur': Ontdek het artikel in GWW-bouw !

lees meer

Nieuwsflash: Verkoop van specifieke productieafdelingen voor klassiek cementbetonnen dwarsliggers aan Sateba

lees meer

De Bonte Group ontwikkelt 2 nieuwe types uitstromen

lees meer

🆕 Nieuw tijdperk bij BPMN - Fusie met De Bonte Group!

lees meer