Home 9 Nieuws

Laatste nieuws

De Bonte Group ontwikkelt 2 nieuwe types uitstromen

In ons recent project te Balen, uitgevoerd door Stadsbader, dienden de nutsleidingen zeer dicht bij de aan te leggen grachten geplaatst te worden. Een innovatieve oplossing was nodig, en zo ontstonden maar liefst 2 nieuwe standaard uitstroommodellen ter uitbreiding van ons standaard gamma.

🌐 Innovatieve Uitstroommodellen

Met trots introduceren we onze nieuwe uitstromen, waarbij de breder uitstekende kopse wand meer flexibiliteit biedt. De nutsleidingen kunnen immers terecht in de opening tussen de vleugelmuren en de uitstekende kopse wand. De mal werd zo ontwikkeld dat het ons toelaat voor toekomstige projecten de bovenste kopse wand weg te laten en een compactere uitstroom aan te bieden (78cmL x 80cmB x 95cmH).

🔄 Veelzijdigheid en Efficiëntie

Dit betekent 2 nieuwe modellen in één klap, waardoor we flexibel inspelen op diverse projecteisen. Een resultaat van innovatie en efficiënt ontwerpen. Knap werk van alle betrokkenen !

Meer info over onze uitstromen : https://debontegroup.com/expertises/expertises-water-debonte-group/uitstroomconstructies-standaard/

Meer nieuws

🆕 Nieuw tijdperk bij BPMN - Fusie met De Bonte Group!

lees meer

Gewestelijke Stedebouwkundige Verordening Hemelwater

lees meer

BPMN & De Bonte Group

lees meer

De Bonte Group Trots Bekroond met Erkenningsprijs Duurzaam Ondernemen door VOKA Vlaanderen

lees meer