Nieuwsflash: Verkoop van specifieke productieafdelingen voor klassiek cementbetonnen dwarsliggers aan Sateba

We willen onze klanten & relaties graag informeren over een belangrijke ontwikkeling binnen De Bonte Group. We hebben recent een overeenkomst bereikt met de Franse multinational Sateba Group voor de verkoop van een aantal van onze productieafdelingen voor klassieke cementbetonnen dwarsliggers. Deze transactie omvat de Belgische productieafdeling te Laakdal, te Baudour en onze 2 Franse productiesites van LIB Ferroviaire.

Deze beslissing maakt deel uit van onze strategie om ons verder te richten op onze kernactiviteiten en innovatieve oplossingen. We zijn ervan overtuigd dat Sateba de productie van betonnen dwarsliggers zal voortzetten met dezelfde toewijding aan kwaliteit en expertise die u van ons gewend bent.

‘Deze overeenkomst zal zowel onze klanten als Sateba voordelen bieden’

Pascal Blommaert, CEO RAIL De Bonte Group

Wat betekent dit voor u?

  • Continuïteit van service : U kunt erop vertrouwen dat de dienstverlening en producten op hoog niveau blijven, en Sateba is toegewijd aan een naadloze overgang.
  • Nieuwe mogelijkheden: Deze verandering opent nieuwe kansen voor samenwerking en innovatie, zowel voor u als voor ons.

We willen van deze gelegenheid gebruikmaken om u te bedanken voor uw voortdurende steun en partnerschap met De Bonte Group. Uw tevredenheid blijft onze hoogste prioriteit, en we staan klaar om eventuele vragen of zorgen die u heeft te beantwoorden.

Voor meer informatie of als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via uw rechtstreekse contactpersoon of via het algemeen e-mailadres info@debontegroup.com.

Namens de directie van De Bonte Group