De Bonte Group Trots Bekroond met Erkenningsprijs Duurzaam Ondernemen door VOKA Vlaanderen

Datum: 14 Juni 2023

Plaats: Palmarium UGent

In een feestelijke ceremonie heeft De Bonte Group de prestigieuze erkenningsprijs voor duurzaamheid in ontvangst mogen nemen, toegekend door VOKA Vlaanderen. Dit eervolle moment markeert een erkenning van onze toewijding aan duurzaam ondernemen en de voortdurende inspanningen om een positieve impact op mens en milieu te hebben.

Uitzonderlijke Prestaties Gewaardeerd

Met trots behoort De Bonte Group tot de 92 geselecteerde bedrijven die deze onderscheiding hebben ontvangen. De erkenningsprijs van VOKA Vlaanderen benadrukt niet alleen onze buitengewone prestaties op het gebied van duurzaamheid, maar ook onze toewijding aan innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Duurzaamheid als Leidraad

Deze erkenning weerspiegelt onze voortdurende inzet om duurzaamheid te integreren in al onze bedrijfsprocessen. Van milieuvriendelijke productiemethoden tot het stimuleren van een gezonde werkomgeving, we streven ernaar om niet alleen te voldoen aan, maar ook te overtreffen aan de hoogste normen voor duurzaamheid.

‘Survival of the most sustainable’

VOKA Charter Duurzaam Ondernemen

De Bonte Group is er trots op een actieve deelnemer te zijn aan het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen. Deze erkenning door VOKA Vlaanderen benadrukt niet alleen onze individuele inspanningen, maar ook onze betrokkenheid bij een bredere gemeenschap van bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid. Het VOKA Charter heeft als leidraad gediend in het vormgeven van onze duurzaamheidsinitiatieven en heeft ons geïnspireerd om steeds verder te gaan.

Samen Vooruitkijken

De Bonte Group kijkt met enthousiasme naar de toekomst, gedreven door de erkenning van VOKA Vlaanderen en ons engagement voor het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen. We blijven toegewijd aan het streven naar duurzaamheid, innovatie en het leveren van kwaliteit aan onze klanten. Deze prijs moedigt ons aan om verder te gaan op de ingeslagen weg en samen te blijven bouwen aan een duurzamere toekomst.

Voor meer informatie over deze erkenning, het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen, nodigen wij u uit om de website van VOKA te raadplegen. Voor meer informatie over onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, neem zeker een kijkje bij onze ‘Innovaties’ op deze website.

De Bonte Group - Laureaat VOKA Charter Duurzaam Ondernemen 2023

Lees zeker ook het artikel van Maarten Dheedene, Belangenbehartiging – Manager Duurzaam Ondernemen bij VOKA: ‘Survival of the most sustainable’ en/of de berichtgeving op LinkedIn.